fbpx

Psychisch verzuim spreekuren/bedrijfspsycholoog

Naast lichamelijke gezondheid is mentale gezondheid ook van belang. Speciaal daarvoor beschikken wij over een bedrijfspsycholoog.

Psychisch verzuim

De bedrijfspsycholoog zet psychische interventies en adviezen in om verzuimende werknemers op een gepaste manier terug naar de werkvloer te begeleiden. Ook preventief kan onze bedrijfspsycholoog ingezet worden. De oorzaak van het verzuim kan liggen in het werk, maar ook in een privé situatie, vaak zal er echter sprake zijn van een combinatie.

Voordeel van onze bedrijfspsycholoog is dat er nauwelijks wachttijd is, uw werknemer kan dus snel geholpen worden en zal hierdoor sneller terugkeren op de werkvloer.

Daarnaast is de bedrijfspsycholoog ook in te schakelen voor gesprekken over diverse levensvraagstukken of ter verdieping van uw zelfkennis en zelfbewustzijn. Dit helpt u om beter in balans te komen of uw prestaties te verbeteren. Hierbij kunnen diverse tests en vragenlijsten worden gebruikt.

De bedrijfsarts kan een consult bij de bedrijfspsycholoog adviseren, maar u als werkgever kunt dit ook zelf aanvragen voor uw werknemer.

Neem contact op

Heeft u vragen, wilt u meer informatie ontvangen of vrijblijvend een afspraak maken? Neem dan contact op.