fbpx

Griepprik en vaccinaties

Xerio kan voor uw bedrijf de griepprik en een groot aantal vaccinaties leveren (o.a. Hepatitis A/B en tetanus), om te voorkomen dat uw werknemers ziek worden.

Griepprik

Van alle ziekmeldingen in Nederland wordt ongeveer de helft veroorzaakt door griep en verkoudheid. In de herfst- en wintermaanden ligt de piek. Dit kan voor uw bedrijf erg vervelend en kostbaar zijn. Daarom loont het de moeite om uw werknemers preventief in te laten enten tegen griep.

Onderzoeken tonen aan dat griepvaccinatie zorgt voor een lager ziekteverzuim in de winterperiode. De kosten van de vaccinatie zijn een fractie van de kosten die u kwijt zou zijn aan verzuim.

De periode dat we de griepprikken verzorgen is september-oktober, aan de start van de herfst.

Vaccinaties

Buiten de griepprik kunnen we een groot aantal andere vaccinaties leveren. U kunt contact met ons opnemen voor de mogelijkheden. Op verzoek kunnen we ook bijzondere vaccins plaatsen. Deze kunt u vooraf bij ons aanvragen.

Indien u Hepatitis B vaccins nodig heeft, houdt u er dan rekening mee dat deze prikken binnen een half jaar 3 keer gezet moeten worden voor een langdurige bescherming.

Neem contact op

Heeft u vragen, wilt u meer informatie ontvangen of vrijblijvend een afspraak maken? Neem dan contact op.