Vacature Doktersassistent(e)

Written by Linda on 3 juni 2020. Posted in Geen categorie

Vacature Doktersassistent(e) (32 uur)

 

Functieomschrijving:

Als doktersassistent(e) bij Xerio is geen dag hetzelfde. Je bent (telefonisch) het eerste aanspreekpunt voor werkgevers en werknemers. Je beantwoordt vragen en denkt mee om tot een oplossing te komen. Je plant de agenda’s van de artsen in en nodigt werknemers uit voor het spreekuur. Daarnaast voer je zelfstandig diagnostisch onderzoek uit in het kader van medische keuringen, bij ons of bij de werkgever op locatie. Deze keuringen bereid je voor en achteraf verwerk je de resultaten. Dit alles doe je samen met een collega. In principe werk je 32 uur, maar in bijvoorbeeld de vakantie van je collega ben je bereidt 40 uur te werken. Startdatum: zo snel mogelijk.

 

Jouw profiel:

  • Afgeronde opleiding doktersassistente of MBO verpleegkunde
  • Zelfstandig diagnostische handelingen uit kunnen voeren (bloed prikken, ECG, etc.)
  • 1-3 jaar werkervaring in een soortgelijke functie
  • Klantvriendelijk, enthousiast en stressbestendig
  • Rijbewijs B en eigen auto

 

Organisatie:

Xerio|bedrijfsArtsen5 is een kleinschalige arbodienst in West-Brabant en Zuid-Holland. Wij zoeken per direct een doktersassistente voor onze locatie Roosendaal en/of Breda. Meer informatie over onze organisatie en onze dienstverlening vind je op www.xerio.nl.

 

Spreekt deze functie je aan?

Stuur dan je motivatiebrief en CV voor maandag 15 juni 2020 naar linda.ossenblok@xerio.nl. Voor vragen kun je bellen naar 076-5319999 en vragen naar Linda Koevoet-Ossenblok of Michael Aletrino.
In verband met de huidige maatregelen zal het eerste gesprek worden gevoerd door middel van beeldbellen.
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.