Vacature ANIOS bedrijfsgeneeskunde/geregistreerd bedrijfsarts

Written by Linda on 11 maart 2019. Posted in Geen categorie

Vacature ANIOS bedrijfsgeneeskunde / geregistreerd bedrijfsarts

Functieomschrijving:
Als ANIOS /bedrijfsarts heb je verschillende taken. Je voert voornamelijk spreekuren uit en brengt onafhankelijk advies uit aan de werkgever en werknemer. Daarnaast voer je medische keuringen uit. Ook leg je je bevindingen vast en schrijf je rapportages. Als Anios werk je onder begeleiding van een bedrijfsarts. Bij gebleken geschiktheid word je in de gelegenheid gesteld om de opleiding tot bedrijfsarts te volgen.

Jouw profiel:
– Afgeronde opleiding geneeskunde , BIG geregistreerd
– Affiniteit met bedrijfsgeneeskunde
– Klantvriendelijk, enthousiast en stressbestendig
– In staat om zelfstandig te werken
– Rijbewijs B en eigen auto

Organisatie:
Xerio|bedrijfsArtsen5 is een kleinschalige arbodienst in West-Brabant en Zuid-Holland. Wij zoeken artsen voor de locaties Rotterdam, Roosendaal en Breda. Aanvangsdatum is in overleg. Meer informatie over onze organisatie en onze dienstverlening vind je op www.xerio.nl. Wij bieden een goed salaris, goede secundaire voorwaarden, een gezellig team en de mogelijkheid voor het volgen van de opleiding tot bedrijfsarts.

Spreekt deze functie je aan? Stuur dan je motivatiebrief en CV naar linda.ossenblok@xerio.nl Voor vragen kun je bellen naar 076-5319999 of 0165-522010 en vragen naar Linda Ossenblok.
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.