Lianda de With

Mijn naam is Lianda de With en ik werk met veel plezier bij Xerio l Bedrijfsartsen5 als bedrijfsverpleegkundige. Ik ben opgeleid tot A- Verpleegkundige in Roosendaal en heb na een aantal jaren het ziekenhuis vervangen voor de overname van het familiebedrijf. In dat kader al kennis gemaakt met verzuim en begeleiding hiervan. Na 15 jaar toch een switch gemaakt richting de ouderenzorg. De laatste 12,5 jaar als manager veel geleerd over verzuimbegeleiding en re-integratie, de Wet Poortwachter en veel gesprekken gevoerd met medewerkers hierover.

Als bedrijfsverpleegkundige werk ik samen met en onder supervisie van de bedrijfsarts aan de re-integratie van medewerkers. Tevens ben ik casemanager en re-integratieconsulent Spoor 2. De spreekuren verzorg ik wisselend op onze locaties in Roosendaal en Rotterdam, daarnaast werk ik ook vanuit bedrijfslocaties. Graag denk ik dan ook met jullie mee. Het coachen bij verzuim en het preventief meedenken om verzuim te voorkomen, liggen mij goed en ik denk dat ik daarin een goede bijdrage kan leveren aan zowel werkgever als werknemer.

Werkdagen: maandag, woensdag en vrijdag.
Werklocatie: Roosendaal en Rotterdam, indien gewenst op locatie bij de werkgever.
Telefoon: 0165-522010
Mail: lianda.de.with@xerio.nl