Karlijn van Zantbeek


Mijn naam is Karlijn van Zantbeek en ik ben woonachtig in Breda. Ik heb de HBO Verpleegkunde opleiding gevolgd in Rotterdam en heb daarna ruim 15 jaar op de Spoedeisende hulp gewerkt als verpleegkundige. Mijn interesse voor verzuim en hoe dit te voorkomen heeft ervoor gezorgd dat ik me verder ontwikkeld heb als coach en stresscounselor. In de functie van bedrijfsverpleegkundige bij Xerio voer ik verzuimgesprekken en richt ik mijn aandacht op het bevorderen van de gezondheid van werknemers door het geven van onder andere leefstijladviezen tijdens het open spreekuur waar laagdrempelig gebruik van gemaakt kan worden.
Tot ziens!

Ik ben te bereiken op 076-5319999.
Werkdagen: maandag, dinsdag, woensdagochtend en donderdag.
Locaties: vooral Breda.
karlijn.van.zantbeek@xerio.nl