Griepprik en vaccinaties

Xerio | bedrijfsArtsen5 kan voor uw bedrijf de griepprik en een groot aantal vaccinaties leveren (o.a. Hepatitis A/B en tetanus), om te voorkomen dat uw werknemers ziek worden.

Griepprik

Van alle ziekmeldingen in Nederland wordt ongeveer de helft veroorzaakt door griep en verkoudheid. In de herfst- en wintermaanden ligt de piek. Dit kan voor uw bedrijf erg vervelend en kostbaar zijn. Daarom loont het de moeite om uw werknemers preventief in te laten enten tegen griep. Resultaten van onderzoeksbureau Nyfer tonen aan dat griepvaccinatie zorgt voor een lager ziekteverzuim in de winterperiode. De kosten daarvan zijn een fractie van de kosten die u kwijt zou zijn aan verzuim.

De periode dat we de griepprikken verzorgen is september-oktober, aan de start van de herfst. Indien u interesse heeft, laat het ons dan weten via onderstaande nummers.

Vaccinaties

Buiten de griepprik kunnen we een groot aantal andere vaccins leveren. U kunt contact met ons opnemen voor de mogelijkheden. Op verzoek kunnen we ook bijzondere vaccins plaatsen. Deze kunt u vooraf bij ons aanvragen.

Indien u Hepatitis B vaccins nodig heeft, houdt u er dan rekening mee dat deze prikken binnen een half jaar 3 keer gezet moeten worden voor een langdurige bescherming.

 

Informeer voor de mogelijkheden op 0165-522010 / 076-5319999 en  vraag naar Anaïda Torosjan.