Workshop Burn-out

Written by Beheerder on 19 september 2016. Posted in Geen categorie

Beste klant van Xerio|bedrijfsArtsen5,

 

Wij krijgen van werkgevers steeds vaker vragen over preventie en duurzame inzetbaarheid. Wij willen u graag hierbij van dienst zijn. Na de succesvolle start van de verzuimtraining voor leidinggevenden en de workshop Wet Verbetering Poortwachter eerder dit jaar, bieden wij dit najaar gratis, exclusief voor werkgevers aangesloten bij Xerio|bedrijfsArtsen5, de volgende workshop:

 

Burn-out, wat kan ik ermee? De werkgeverskant van een burn-out situatie

 

Wat is nu eigenlijk een ‘burn-out’ en wat is het verschil met gewoon moe zijn? Hoe geneest mijn werknemer hier (zo snel mogelijk) van? Komt dit door het werk? Wat kan ik daar als werkgever aan doen? En wat nu als het door een privé situatie komt?

Allemaal vragen die wij bijna dagelijks te horen krijgen. Belangrijke vragen waarop in deze korte workshop wordt ingegaan. In zo’n korte tijd zult u geen expert worden, maar  komt u wel thuis met meer inzicht in het ziekte proces en wat u kunt doen om herstel te bevorderen of uitval te voorkomen.

 

De cursus wordt gegeven door Linda Ossenblok (psycholoog) en Silvia de Weerdt (arts).

U kunt zich nog inschrijven voor de workshop “Burn-out, wat kan ik ermee?” op de volgende data:

  • Donderdag 22 september van 15.30 tot 17.00 uur, Gastelseweg 142 D-E in Roosendaal
  • Maandag 26 september van 15.30 tot 17.00 uur, Mathenessestraat 53-C in Breda
  • Donderdag 13 oktober van 15.30 tot 17.00 uur, Schiekade 830 in Rotterdam (in het geval van onvoldoende aanmeldingen zullen de deelnemers verdeeld worden over de overige locaties).
  • Dinsdag 18 oktober van 15.30 tot 17.00 uur, Gastelseweg 142 D-E in Roosendaal (VOL)
  • Donderdag 20 oktober van 15.30 tot 17.00 uur, Mathenessestraat 53-C in Breda.

 

Mocht u meer willen weten of wilt u zich inschrijven voor deze cursus, neem dan contact op met Linda Ossenblok (linda.ossenblok@xerio.nl ) of Silvia de Weerdt (silvia.de.weerdt@xerio.nl ) of via 076-5319999.

Er zijn geen kosten of verplichtingen aan het meedoen verbonden. Wel is er per cursus een maximaal aantal deelnemers (vol = vol) en gaan wij ervan uit dat u komt als u zich heeft opgegeven. Ook is er per organisatie een maximum van 2 deelnemers.

 

Wij hopen u te zien in september of oktober!