Over Xerio | bedrijfsArtsen5

Wie zijn wij?

Xerio | bedrijfsArtsen5 is een kleine gecertificeerde arbodienst, gericht op de regio’s Zuid-Holland en Brabant. We bieden alles wat een grote arbodienst kan leveren, zoals bedrijfsartsenspreekuren, maar ook PMO’s en RI&E’s, werkplekonderzoeken, keuringen en maatwerkadvies. Over onze verschillende diensten kunt u op deze website meer lezen.

Xerio | bedrijfsArtsen5 heeft ten opzichte van de grote arbodiensten een aantal pluspunten, die voor u van belang kunnen zijn.

Persoonlijk

Bij Xerio | bedrijfsArtsen5 werken we met een klein team. Over onze medewerkers kunt u ook wat meer lezen op onze website. Onze kleine omvang maakt Xerio | bedrijfsArtsen5 persoonlijk. U weet altijd wie u aan de lijn heeft. En andersom ook. U bent bij ons geen nummer, en de assistentes zijn bekend met uw bedrijf zodat u minder hoeft uit te leggen. Meestal zult u ook een vaste eigen bedrijfsarts hebben. Dit maakt communiceren gemakkelijk en u weet precies wat u aan ons hebt, wel zo prettig.

Snel en flexibel

Bij Xerio |  bedrijfsArtsen5 willen we onze klanten goed en snel bedienen. Zo plannen we afspraken zo veel mogelijk in op precies de momenten dat het u uitkomt. Spoedaanvragen kunnen we vaak nog op dezelfde dag regelen. Ook proberen we altijd de vraag van onze klant te beantwoorden of aan een verzoek te voldoen, ook als dat niet in de standaard dienstverlening valt. Onze flexibiliteit en maatwerk zijn onze kracht en de reden dat klanten op ons vertrouwen.

Bekend in en met de regionale markt

Xerio | bedrijfsArtsen5 is vooral gericht op Zuid-Holland en (midden en West) Brabant. Hier werken we al jaren en we hebben hier inmiddels een groot zakelijk netwerk opgebouwd. Daarom kennen we de markt en de lokale omstandigheden. Deze kennis komt ons goed van pas, bijvoorbeeld omdat we weten waar de wachtlijsten kort zijn. Ook helpt dit ons om ons in u als werkgever te verplaatsen.

Helder

Bij Xerio | bedrijfsArtsen5 houden we niet van ruis op de lijn. Daarom streven we er altijd naar om snel en duidelijk te communiceren. U kunt ons altijd direct benaderen en onze bedrijfsartsen zijn ook persoonlijk bereikbaar. Verder is ons beleid no-nonsens. We denken in mogelijkheden in plaats van beperkingen en maken heldere afspraken met werkgevers en werknemers. Dit maakt ons transparant.

Gecertificeerd

In 2012 heeft Xerio | bedrijfsArtsen5 het kwaliteitscertificaat ISO 9001:2008 en het arbocertificaat behaald. In 2015 is ons certificaat verlengd. Dit betekent dat u kunt rekenen op kwaliteit en vertrouwelijkheid. Ook is het gemakkelijk dat u geen uitdrukkelijke toestemming nodig heeft van de OR om ons in te schakelen. Bijkomend voordeel is dat we arbouwkeuringen mogen verzorgen. We nemen ons werk serieus en ons certificaat onderstreept dat. Veel kleinere arbodiensten hebben nog niet het certificaat behaald, wat dat betreft hebben we een streepje voor.