Psychisch verzuim spreekuur / Bedrijfspsycholoog

Voor de inzetbaarheid van uw werknemers is niet alleen lichamelijke gezondheid van belang. Het is ook belangrijk dat ze mentaal lekker in hun vel zitten. Speciaal daarvoor hebben wij een arbeids- en gezondheidspsycholoog, kort gezegd bedrijfspsycholoog, in dienst.

Zij kan psychische interventies inzetten en adviezen geven om verzuimende werknemers op een gepaste manier terug naar de werkvloer te begeleiden. Ook preventief kan zij ingezet worden, om werknemers te ondersteunen voordat ze uitvallen. Zo kan psychisch verzuim voorkomen worden.

Voor deze psychische begeleiding en ondersteuning kunt u onze bedrijfspsycholoog direct inschakelen. Er is geen wachtlijst. Dit staat in schril contrast met andere instanties waar de wachtlijsten vaak maanden lang zijn. Ook als men al ingeschreven staat op een dergelijke wachtlijst kan onze bedrijfspsycholoog ingeschakeld worden ter overbrugging, zodat uw werknemer toch alvast begeleid wordt.

Daarnaast is de bedrijfspsycholoog ook in te schakelen voor gesprekken over diverse levensvraagstukken, of ter verdieping van uw zelfkennis en zelfbewustzijn. Dit kan u helpen beter in balans te komen of uw prestaties te verbeteren. Hierbij kunnen ook diverse tests en vragenlijsten gebruikt worden.

Tenslotte kan zijn ook fungeren als onafhankelijke vertrouwenspersoon voor uw bedrijf.

Inzet van de bedrijfspsycholoog vindt plaats op basis van uurtarief.

Indien u interesse heeft in wat onze psycholoog voor u kan betekenen, dan kunt u ons altijd bellen.

Of bel ons direct voor een afspraak op: 0165-522010 / 076-5319999 en vraag naar Linda Ossenblok.