Vacatures

Op deze pagina vindt u onze huidige vacatures:
Vacature Doktersassistente
Vacature ANIOS bedrijfsgeneeskunde

Vacature Doktersassistente (32-40 uur)

Functieomschrijving:
Als doktersassistente heb je verschillende taken. Je bent (telefonisch) het eerste aanspreekpunt voor werkgevers en werknemers, plant de agenda’s van de artsen in en nodigt werknemers uit voor het spreekuur. Daarnaast voer je zelfstandig medische keuringen uit, bij ons of bij de werkgever op locatie. Deze keuringen bereid je voor en achteraf verwerk je de resultaten.

Jouw profiel:
– Afgeronde opleiding doktersassistente of verpleegkunde
– Zelfstandig medische handelingen uit kunnen voeren (bloed prikken, ECG, etc.)
– 1-3 jaar werkervaring in een soortgelijke functie
– Klantvriendelijk, enthousiast en stressbestendig
– Rijbewijs B en eigen auto

Organisatie:
Xerio|bedrijfsArtsen5 is een kleinschalige arbodienst in West-Brabant en Zuid-Holland. Wij zoeken een doktersassistente voor onze locatie Roosendaal. Aanvangsdatum is in overleg, maar bij voorkeur per 1-1-2018. Meer informatie over onze organisatie en onze dienstverlening vind je op www.xerio.nl.
Wij bieden een goed salaris, goede secundaire voorwaarden en een gezellig team.

Spreekt deze functie je aan?
Stuur dan je motivatiebrief en CV voor 30 november 2017 naar linda.ossenblok@xerio.nl. Voor vragen kun je bellen naar 076-5319999 en vragen naar Linda Koevoet-Ossenblok.
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.Vacature ANIOS bedrijfsgeneeskunde (32 – 40 uur)

Functieomschrijving:
Als ANIOS heb je verschillende taken. Je voert voornamelijk spreekuren uit en brengt onafhankelijk advies uit aan de werkgever en werknemer. Daarnaast voer je medische keuringen uit. Ook leg je je bevindingen vast en schrijf je rapportages. Je werkt onder begeleiding van een bedrijfsarts. Bij gebleken geschiktheid word je in de gelegenheid gesteld om de opleiding tot bedrijfsarts te volgen.

Jouw profiel:
– Afgeronde opleiding geneeskunde 
– Affiniteit met bedrijfsgeneeskunde
– Klantvriendelijk, enthousiast en stressbestendig
– In staat om zelfstandig te werken
– Rijbewijs B en eigen auto

Organisatie:
Xerio|bedrijfsArtsen5 is een kleinschalige arbodienst in West-Brabant en Zuid-Holland. Wij zoeken artsen voor de locaties Rotterdam, Roosendaal en Breda. Aanvangsdatum is in overleg. Meer informatie over onze organisatie en onze dienstverlening vind je op www.xerio.nl. Wij bieden een goed salaris, goede secundaire voorwaarden en een gezellig team. 

Spreekt deze functie je aan? Stuur dan je motivatiebrief en CV naar linda.ossenblok@xerio.nl. Voor vragen kun je bellen naar 076-5319999 en vragen naar Linda Koevoet-Ossenblok.
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.