Vacature bedrijfsverpleegkundige

Written by Linda on 11 maart 2019. Posted in Geen categorie

Vacature bedrijfsverpleegkundige

Functieomschrijving:
Als bedrijfsverpleegkundige werk je samen met de bedrijfsarts bij de begeleiding van verzuim en preventie. Je doet triage, voert zelfstandig spreekuren uit en stelt rapportages op. Daarnaast heb je contact met werkgevers om hen te adviseren met betrekking tot het arbo- en verzuimbeleid. Je werkt onder verantwoordelijkheid van de bedrijfsarts.

Jouw profiel:
– Afgeronde opleiding tot verpleegkundige (HBO) of fysiotherapeut, BIG geregistreerd
– Bij voorkeur een opleiding tot arboverpleegkundige/adviseur arbeid en gezondheid. Zo niet: interesse en bereidheid om een opleiding te volgen
– Relevante werkervaring is een pré
– Zelfstandig en samen kunnen werken, klantgericht, kunnen plannen en organiseren
– Rijbewijs B en eigen vervoer

Organisatie:
Xerio|bedrijfsArtsen5 is een kleinschalige arbodienst in West-Brabant en Zuid-Holland. Wij zoeken verpleegkundigen voor de locaties Rotterdam, Roosendaal en Breda. Aanvangsdatum is in overleg. Meer informatie over onze organisatie en onze dienstverlening vind je op www.xerio.nl. Wij bieden een goed salaris, goede secundaire voorwaarden, een gezellig team en de mogelijkheid voor het volgen van passende opleidingen.

Spreekt deze functie je aan? Stuur dan je motivatiebrief en CV naar linda.ossenblok@xerio.nl Voor vragen kun je bellen naar 076-5319999 of 0165-522010 en vragen naar Linda Ossenblok. 
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.